Η σήμανση των ανώμαλων, ανομοιόμορφων, κυματοειδών επιφανειών με σύνθετη δομή δεν είναι εύκολη. Η εκτύπωση σε δύσκολα μέρη, όπως ρωγμές, τρύπες, κοιλότητες ή προεξέχοντα μέρη του προϊόντος, είναι μια δύσκολη διαδικασία. Εάν θέλετε να το κάνετε γρήγορα και αποτελεσματικά, αλλάζοντας δυναμικά το περιεχόμενο της σήμανσης σε κάθε εκτύπωση, η κλίμακα δυσκολίας αυξάνεται και οι παραδοσιακές μέθοδοι αποτυγχάνουν. Οι σύγχρονες τεχνολογίες Ink-Jet έρχονται στη διάσωση. Οι συσκευές EBS που βασίζονται στη μέθοδο εκτύπωσης χωρίς επαφή, υποστηριζόμενες από εξειδικευμένες λύσεις, θα αντιμετωπίσουν τις πιο δύσκολες εργασίες ακόμα και στις πιο γρήγορες και σύνθετες γραμμές παραγωγής.

Η έννοια της “δύσκολης επιφάνειας” δεν αποτελεί πρόβλημα για εμάς, αλλά μια πρόκληση. Επιλέγουμε την κατάλληλη μελάνη για τον τύπο επιφάνειας για να καλύψουμε τις απαιτήσεις του πελάτη όσον αφορά την αντοχή στη σήμανση. Οι εκτυπωτές μας σημαίνουν και κωδικοποιούν σε χώρους όπου οι παραδοσιακές τεχνολογίες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν.

Προτεινόμενοι εκτυπωτές: EBS-230, EBS-250, EBS-260, EBS-1500, EBS-6500, EBS-6600, EBS-6800, EBS-6800P, EBS-6900, EBS-7200,

previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider