ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Επιλέξτε μέσα από τις τρεις κατηγορίες μελανοταινιών που ταιριάζουν με τις ανάγκες της εφαρμογής σας:

  • Wax: για τυπικές εκτυπώσεις σε απλό χαρτί
  • Wax/resin: για εξαιρετική αντοχή σε χημικά και εκτύπωση σε χαρτί ή συνθετικά υλικά
  • Resin: απόλυτη ανθεκτικότητα έναντι χημικών ουσιών και θερμότητας στα συνθετικά

WAX ΜΕΛΑΝΟΤΑΙΝΙΕΣ

2300 STANDARD

Μια καθαρή μελανοταινία με βάση το κερί, με εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης σε ένα ευρύ φάσμα επικαλυμμένων και μη επικαλυμμένων χαρτιών. Μπορείτε να επιτύχετε ταχύτητες εκτύπωσης μέχρι 250mm / sec (10ips). Η μελανοταινία 2300 είναι μια τέλεια επιλογή χαμηλού κόστους για την εκτύπωση ετικετών γενικής χρήσης.

2100 High-Performance

Μια μελανοταινία από κερί ενισχυμένη με ρητίνη, που διαθέτει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης σε ένα ευρύ φάσμα επικαλυμμένων και μη επικαλυμμένων χαρτιών. Μπορούν να επιτευχθούν ταχύτητες εκτύπωσης έως και 300mm / sec (12ips). Εξαιρετική εκτύπωση μικρών γραμματοσειρών και εξαιρετική αντίσταση στην τριβή.

WAX/RESIN ΜΕΛΑΝΟΤΑΙΝΙΕΣ

3400 HIGH-PERFORMANCE

Μια μελανοταινία κεριού/ρητίνης υψηλής απόδοσης που χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης σε χαρτιά επικαλυμμένα με και μη επικαλυμμένα, καθώς και πολλά ματ συνθετικά. Οι ταχύτητες εκτύπωσης μέχρι 200mm / sec (8ips) μπορούν να επιτευχθούν ακόμα και με περιστρεφόμενους γραμμωτούς κώδικες.

3200 PREMIUM

Μια premium μελανοταινία κεριού/ρητίνης που παρέχει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης σε ένα ευρύ φάσμα χαρτιών και συνθετικών υλικών. Η 3200 προσφέρει πολύ καλή αντοχή σε γρατζουνιές, επιχρίσματα, καθημερινές χημικές ουσίες και υψηλές θερμοκρασίες, καθώς και δυνατότητα εκτύπωσης μέχρι 250mm ανά δευτερόλεπτο.

IMAGE LOCK

Όταν εκτυπώνετε με τα υλικά ετικετών Z-Xtreme 5000T της Zebra, μελανοταινία ρητίνης σας προσφέρει εξαιρετική αντοχή και αντοχή ακόμη και στις πιο σκληρές χημικές ουσίες όπως η ακετόνη και το ξυλόλιο. Αυτή η λύση μπορεί να εξαλείψει την ανάγκη χρήσης επικαλύμματος.

RESIN ΜΕΛΑΝΟΤΑΙΝΙΕΣ

4800 STANDARD

Μια υψηλής ποιότητας μελανοταινία ρητίνης με εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, ιδιαίτερα κατάλληλη για εκτύπωση πυκνών γραμμωτών κωδικών και γραφημάτων υψηλής ανάλυσης. Οι ταχύτητες εκτύπωσης μέχρι 150mm / sec (6ips) μπορούν να επιτευχθούν χρησιμοποιώντας ετικέτες Zebra. Οι μελανοταινίες 4800 προσφέρουν επίσης εξαιρετική αντίσταση στην τριβή και χημικά.

5095 HIGH-PERFORMANCE

Μια μελανοταινία υψηλής απόδοσης με υψηλή αντοχή σε γρατσουνιές, επιχρίσματα, ακραίες θερμοκρασίες και χημικά. Οι χαμηλές απαιτήσεις ενέργειας επιτρέπουν σε αυτήν την κορδέλα να παρέχει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης.

5100 PREMIUM

Μια premium μελανοταινία ρητίνης με εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και αντοχή στις πιο σκληρές εφαρμογές. Ταχύτητες εκτύπωσης μέχρι 150mm / sec (6ips) μπορούν να επιτευχθούν χρησιμοποιώντας συνθετικά Zebra. Οι μελανοταινίες ρητίνης Zebra 5100 προσφέρουν εξαιρετική αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες, χημικά και διαλύτες και είναι αναγνωρισμένα από UL και CSA.