2023

Η συμμετοχή μας στην έκθεση FOODTECH – GLOBALPACK 2023

GlobalPack – FoodTech 2023 

Στις 11 με 13 Νοεμβρίου 2023, η Labelink συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση Global Pack 2023, που διεξήχθει στο Συνεδριακό Κέντρο Metropolitan Expo.

Με μεγάλη χαρά παρουσιάσαμε τους κορυφαίους inkjet εκτυπωτές από τις εταιρείες HITACHI και EBS καθώς και τον εξαιρετικό εκτυπωτή χειρός μεγάλων χαρακτήρων EBS-260, ο οποίος ανταποκρίνεται σε υψηλές απαιτήσεις σήμανσης.  Επίσης, παρουσιάσαμε θερμικούς εκτυπωτές της Zebra και Carl Valentin, που διακρίνονται για την αξιοπιστία και την υψηλή τους απόδοση. Τέλος, παρουσιάσαμε τους εκτυπωτές υψηλής ανάλυσης της TIFLEX.

Στο περίπτερό μας, είχατε την ευκαιρία να εξερευνήσετε ολοκληρωμένα συστήματα κωδικοποίησης, τα οποία περιελάμβαναν εκτυπωτές με ταινιόδρομο και αυτόματα συστήματα επικόλλησης ετικετών της εταιρείας Phoenix. Αυτή η επιλογή επιτρέπει στους πελάτες μας να βρουν την καλύτερη λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους.

Απολογισμός

Η συμμετοχή μας στην έκθεση οδήγησε σε νέες συνεργασίες και γνωριμίες, ενισχύοντας την παρουσία μας στον τομέα της κωδικοποίησης και της σήμανσης προϊόντων.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *