Αποσύρετε τον παλιό σας εκτυπωτή και κερδίστε μεγάλη έκπτωση!

Αναβαθμίστε τις υποδομές σας και ανταποκριθείτε στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Αποσύρετε και αναβαθμίστε τον εκτυπωτή σας με έναν καινούριο Zebra

Ας είμαστε ειλικρινείς… πόσους παλιούς θερμικούς εκτυπωτές έχετε στην επιχείρηση σας; Πόσο σας ταλαιπωρούν και σας παιδεύουν;
Είναι αργοί, χαλάνε εύκολα, “μασάνε” τα αναλώσιμα, και πολλές φορές δεν συνδέονται με τις καινούριες σας συσκευές ή νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού σας συστήματος.

Το πιό σημαντικό; Αν είναι δικτυακοί εκτυπωτές, τότε υπάρχει ένα τεράστιο κενό ασφαλείας στο δίκτυο σας. Μην εκπλαγείτε όταν μάθετε πως τα περισσότερα θύματα είναι οι μικρότερες επιχειρήσεις, που δεν δίνουν και τόση σημασία στην ασφάλεια των δεδομένων τους.

Γιατί λοιπόν να ρισκάρετε τα ευαίσθητα δεδομένα της επιχείρησης σας και να ταλαιπωρήστε χρησιμοποιώντας έναν παλιό εκτυπωτή, ενώ μπορείτε να αποσύρετε τον παλιό σας και να αποκτήσετε την επιτομή της τεχνολογίας στους θερμικούς εκτυπωτές;

Βιομηχανικοί Εκτυπωτές

Αυτοί οι στιβαροί εκτυπωτές έχουν σχεδιαστεί για να εργάζονται στα πιο σκληρά περιβάλλοντα. Παράγουν μεγάλους όγκους ετικετών σε υψηλές ταχύτητες, κάτω από τι πιο σκληρές και απαιτητικές συνθήκες. Ένα πραγματικό εργαλείο για κάθε εκτυπωτική σας ανάγκη.

Αναβαθμίστε σε εκτυπωτή από τις σειρές ZT200, ZT510, ZT600 ή ZT400.

ή καλέστε στο 2310 301140

Εκτυπωτές Χειρός

Στο δρόμο. Στην ώρα τους. Κατά παραγγελία. Οι μικροί εκτυπωτές που προσφέρουν μεγάλη αξία. Αυξήστε την παραγωγικότητα και την ακρίβεια των εργαζομένων σας με τους εκτυπωτές που είναι προσαρμοσμένοι στις συνήθειες του προσωπικού σας.

Αναβαθμίστε σε εκτυπωτή από τις σειρές ZQ100, ZQ200, ZQ300, ZQ500 ή ZQ600.

ή καλέστε στο 2310 301140

Επιτραπέζιοι Εκτυπωτές

Κατασκευασμένοι για να ταιριάζουν στις ανάγκες, το χώρο και τον προϋπολογισμό σας. Οι επιτραπέζιοι εκτυπωτές της Zebra είναι συμπαγείς, λειτουργικοί, αξιόπιστοι και οικονομικοί, και ικανοποιούν στο έπακρο όλες τις ανάγκες μιας μικρής μονάδας.

Αναβαθμίστε σε εκτυπωτή από τις σειρές GK, GT800, ZD420, ZD500 ή ZD620.

ή καλέστε στο 2310 301140

Εκτυπωτές Καρτών

Η εξαιρετική εκτύπωση αναγνωριστικών ταυτότητας, πάσο, κάρτες μέλους και πίστωσης δεν πρέπει να είναι δύσκολη. Με τη σειρά πρωτοποριακών εκτυπωτών καρτών Zebra, δεν θα είναι. Εκτυπώστε περισσότερες κάρτες γρηγορότερα με εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Αναβαθμίστε σε εκτυπωτή από την σειρά ZC300.

ή καλέστε στο 2310 301140

ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ… ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ… ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ

Καλέστε μας σήμερα στο 2310 301140 για να μάθετε τα πάντα για την διαδικασία απόσυρσης*.

Εναλλακτικά, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας μας και θα σας καλέσουμε εμείς.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ή καλέστε στο 2310 301140

Επίσημα Αναλώσιμα Zebra

Η Labelink ως επίσημος και πιστοποιημένος “Business Partner” της Zebra, μπορεί επίσης να σας προσφέρει γνήσια αναλώσιμα:

Ετικέτες Zebra

Μελανοταινίες Zebra