Νέα

Βραβείο: Best After Sales Growth στην Ευρώπη από την Hitachi

Είμαστε ενθουσιασμένοι και σας ανακοινώνουμε ότι η εταιρεία μας τιμήθηκε με το  βραβείο «Best After Sales Growth στην Ευρώπη» από την Hitachi. Αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα αντανακλά την ακλόνητη δέσμευσή μας να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και υποστήριξη στους πελάτες μας.

Το βραβείο αυτό όχι μόνο αναγνωρίζει την αφοσίωσή μας, αλλά συνοδευόταν και από μία πρόσκληση–  για ένα ταξίδι στην Ιαπωνία και στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Hitachi.

Αυτό το ταξίδι ήταν μια μοναδική ευκαιρία για την εταιρεία μας, καθώς είχαμε το προνόμιο να συναντηθούμε πρόσωπο με πρόσωπο με την ομάδα της Hitachi.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι συζητήσεις περιστράφηκαν γύρω από μελλοντικές συνεργασίες, καινοτομίες και στρατηγικές για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μας. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, η οποία ενίσχυσε τη βαθύτερη κατανόηση των κοινών μας στόχων και φιλοδοξιών.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα μας, η οποία με συνέπεια εξασφαλίζει την ικανοποίηση των πελατών. Αυτή η αναγνώριση αποτελεί απόδειξη της συνεχούς προσπάθειάς μας για να παρέχουμε την καλύτερη υποστήριξη μετά την πώληση στον κλάδο.

Εμείς παραμένουμε προσηλωμένοι στην ενίσχυση των υπηρεσιών μας και η επιτυχία αυτή μας έδωσε ‘’φτερά’’ για να πετάξουμε.

Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις δυνατότητες που μας δίνει το μέλλον.

Ευχαριστούμε την Hitachi και υποσχόμαστε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *