2018

Η Labelink συμμετείχε και φέτος με μεγάλη επιτυχία στην FoodExpo 2018

H Labelink συμμετείχε με επιτυχία για μια ακόμα χρονιά  στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO GREECE που πραγματοποιήθηκε από 10 έως 12 Μαρτίου 2018 στο Eκθεσιακό Kέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Οι άνθρωποι της Labelink είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν εκατοντάδες φίλους και συνεργάτες αλλά και νέους επισκέπτες της έκθεσης από τον κλάδο των τροφίμων και ποτών και να συζητήσουν για τις λύσεις και εφαρμογές συσκευασίας που μπορούν να διαφοροποιήσουν και να αναδείξουν τα προϊόντα τους.

Πέρα από τις καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα, στο περίπτερο της Labelink είχαν την ευκαιρία οι παλαιοί συνεργάτες να επιβεβαιώσουν, και οι νεότεροι να γνωρίσουν τα στοιχεία της εταιρικής φιλοσοφίας της εταιρίας,  που εδώ και 17 χρόνια συμβάλλουν στο να αναπτυχθούν σταθερές και αποδοτικές σχέσεις συνεργασίας, με αξίες και αρχές και προσφέρουν έμπνευση για το μέλλον.

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση έκανε η μεγάλη συμμετοχή των επαγγελματιών και των επισκεπτών στην έκθεση, που σηματοδοτεί τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη του κλάδου τροφίμων και ποτών. Πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μας με αισιοδοξία για το μέλλον και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας.

[su_custom_gallery source=”media: 2749,2748,2747,2746″ link=”lightbox” width=”150″ height=”150″ title=”never”]