Νέα

Η Labelink στην SYSKEVASIA 2022

Μετράμε αντίστροφα για την συμμετοχή μας στην Διεθνή Έκθεση “SYSKEVASIA 22” που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo στην Αθήνα στις 30 Σεπτεμβρίου με 3 Οκτωβρίου 2022.

“Κουβαλώντας” εμπειρία 22 ετών, και με την δυναμική μιας ανερχόμενης εταιρείας που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην κωδικοποίηση προϊόντων, θα είμαστε εκεί με όλη μας την ενέργεια και όρεξη ως εκθέτες στο Hall 3, θέση Ε2-Ε4.

Η Labelink φιλοδοξεί να κάνει την διαφορά παρουσιάζοντας κορυφαίους θερμικούς εκτυπωτές της Carl Valentin και Zebra, καθώς και inkjet μοντέλα από τις εταιρείες  HITACHI και EBS, αλλά και ετικετέζες της εταιρείας PHOENIX.
Θα παρουσιάσουμε ολοκληρωμένα συστήματα επικόλλησης ετικετών, ώστε να μπορέσετε να μεγιστοποιήσετε τον ρυθμό παραγωγής σας. Θα σας καθοδηγήσουμε πλήρως, ώστε να ασχοληθείτε με το σημαντικότερο κομμάτι της επιχείρησής σας, την παραγωγή του προϊόντος σας.

Να σημειωθεί πως η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός συνεργάτης της EBS στην Ελλάδα καθώς και επίσημοι συνεργάτες της Hitachi, Carl Valentin, Zebra.

Η Έκθεση Syskevasia διακρίθηκε ως μία από τις Top Industry Impact Exhibition στα Exhibition Marketing Awards 2020, αφού εδώ και 32 χρόνια καταφέρνει να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον χιλιάδων εκθετών και επισκεπτών τόσο από την Ελλάδα,  όσο και από το εξωτερικό. Η Syskevasia απευθύνεται όλα αυτά τα χρόνια στις κυριότερες παραγωγικές και εμπορικές κατηγορίες επισκεπτών όπως Τροφίμων, Ποτών, Catering, Καλλυντικών, Φαρμάκων, Γεωργικών & Αγροτικών ειδών, Γραφικών Τεχνών, Εκτυπώσεων, Ειδών Συσκευασίας-Πλαστικών, Προϊόντων Χάρτου, Αυτοματισμών, Ηλεκτρονικών, Χονδρεμπορίου, Λιανεμπορίου, Εξαγωγών και πολλές άλλες.

Σας περιμένουμε, από 30 Σεπτεμβρίου μέχρι 3 Οκτωβρίου.

Για πρόσκληση πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Labelink,
“Coding  &  Marking  Specialists”

Εκτυπωτές, Υποστήριξη, Αναλώσιμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.