Νέα

Η Labelink στην DETROP 2023

Μετράμε αντίστροφα για τη συμμετοχή μας στην 31η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας “DETROP 2023”, που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στις 18 με 20 Φεβρουαρίου 2023.

“Κουβαλώντας” εμπειρία 23 ετών, και με την δυναμική μιας ανερχόμενης εταιρείας που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην κωδικοποίηση προϊόντων, θα είμαστε εκεί με όλη μας την ενέργεια και όρεξη ως εκθέτες στο Περίπτερο 13, Stand B14 .

Η LABELINK φιλοδοξεί να κάνει την διαφορά παρουσιάζοντας κορυφαίους θερμικούς εκτυπωτές της CARL VALENTIN και ZEBRA, καθώς και inkjet μοντέλα από τις εταιρείες  HITACHI και EBS, αλλά και ετικετέζες της εταιρείας PHOENIX.
Θα παρουσιάσουμε ολοκληρωμένα συστήματα επικόλλησης ετικετών, ώστε να μπορέσετε να μεγιστοποιήσετε τον ρυθμό παραγωγής σας. Θα σας καθοδηγήσουμε πλήρως, ώστε να ασχοληθείτε με το σημαντικότερο κομμάτι της επιχείρησής σας, την παραγωγή του προϊόντος σας.

Να σημειωθεί πως η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός συνεργάτης της EBS στην Ελλάδα καθώς και επίσημοι συνεργάτες της HITACHI, CARL VALENTIN & ZEBRA.

Με τον παλμό της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων και ποτών να επανέρχεται στον κανονικό του ρυθμό, η έκθεση Detrop 2023, θα αποτελέσει σημαντικό σημείο συνάντησης της εγχώριας με τη διεθνή αγορά του κλάδου. Τη διοργάνωση αναμένεται να επισκεφτούν κορυφαίοι εισαγωγείς και επαγγελματίες από διάφορες χώρες, ενώ πλήθος παράλληλων γεγονότων, ημερίδων και διαγωνισμών, θα αναδείξουν τη δυναμική των ελληνικών και όχι μόνο προϊόντων, φιλοξενώντας σημαντικούς παράγοντες και εκπροσώπους μεγάλων brand names του διατροφικού τομέα.

Για πρόσκληση πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

LABELINK,
“Coding  &  Marking  Specialists”

Εκτυπωτές, Υποστήριξη, Αναλώσιμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *