Νέα

Η Labelink στην 16η Διεθνή Έκθεση Syskevasia

12-15 Οκτωβρίου

Μετράμε αντίστροφα στην Labelink για την συμμετοχή μας στην 16η Διεθνή Έκθεση “SYSKEVASIA” που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

“Κουβαλώντας” εμπειρία 18 χρόνων στον χώρο, δυναμική μιας ανερχόμενης εταιρείας που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην κωδικοποίηση προϊόντων. Με ενέργεια και όρεξη που συνοδεύει την παρουσία μας ως εκθέτη στο Hall 3, θέση B20/C19.

η Labelink φιλοδοξεί να κάνει την διαφορά όχι μόνο παρουσιάζοντας κορυφαίους θερμικούς εκτυπωτές της Carl Valentin και Zebra καθώς και inkjet μοντέλα απο τις EBS, ANSER, DECOD αλλά και βάζοντας τον επισκέπτη να χρησιμοποιήσει επι τόπου το κορυφαίο μοντέλο EBS-260.

Να σημειωθεί πως η εταιρεία μας ειναι αποκλειστικός συνεργάτης της EBS στην Ελλάδα καθώς και επίσημοι συνεργάτες της Carl Valentin.

Σας περιμένουμε!

H Syskevasia 2018 (16η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics) συμπληρώνει τα 30 χρόνια παρουσίας της στην Ελληνική αγορά! Αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με την έκθεση Plastica 2018  αλλά σε διαφορετικές αίθουσες, μεγαλώνοντας το ενδιαφέρον και τον αριθμό των επισκεπτών!

Labelink
Experts of inkjet Printers