2019

Η συμμετοχή της Labelink στην έκθεση Foodtech 2019

Η Labelink συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση FoodTech 2019, που έλαβε μέρος στο Metropolitan Expo στην Αθήνα στις 12-14 Οκτωβρίου.

Κάναμε την διαφορά όχι μόνο παρουσιάζοντας κορυφαίους θερμικούς εκτυπωτές της Zebra και Carl Valentin καθώς και inkjet μοντέλα απο τις EBS, ANSER, Matthews αλλά και βάζοντας τον επισκέπτη να χρησιμοποιήσει επί τόπου τον κορυφαίο εκτυπωτή χειρός μεγάλων χαρακτήρων EBS-260. Παρουσιάσαμε επίσης συστήματα “Print and Apply” κάνοντας επίδειξη των συστημάτων μας.

Στο περίπτερο μας είχατε την ευκαιρία μιας hands-on επαφής με ολοκληρωμένο σύστημα κωδικοποίησης, που αποτελείται από εκτυπωτή, ταινιόδρομο και αυτόματο σύστημα επικόλλησης ετικετών, ώστε να σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη λύση που καλύπτει τις ανάγκες σας. Επιπλέον, με τους βιομηχανικούς εκτυπωτές μεγάλων χαρακτήρων σας δώσαμε μια ακόμα λύση για σήμανση σε μεγάλες συσκευασίες, και βιομηχανικά υλικά.

Η έκθεση μας άφησε με νέες γνωριμίες, νέες συνεργασίες και ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη κωδικοποίησης και σήμανσης προϊόντων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα 210-2208302 και 2310-301140, στο sales@labelink.gr ή στην φόρμα επικοινωνίας μας.

 

 

Labelink Team
“Experts of inkjet printers”
Εκτυπωτές – Service – Αναλώσιμα