2023

Η συμμετοχή της Labelink στην έκθεση DETROP 2023

Η Labelink συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση Detrop 2023, που έλαβε μέρος στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στις 18 με 20 Φεβρουαρίου.

Παρουσιάσαμε τους κορυφαίους θερμικούς εκτυπωτές της Zebra και Carl Valentin καθώς και inkjet μοντέλα από τις EBS, HITACHI, αλλά και τον κορυφαίο εκτυπωτή χειρός μεγάλων χαρακτήρων EBS-260. Επίσης παρουσιάσαμε συστήματα “Print and Apply”, όπως και ετικετέζες της εταιρείας PHOENIX.

Στο περίπτερο μας είχατε την ευκαιρία να δείτε ένα ολοκληρωμένο σύστημα κωδικοποίησης, που αποτελείται από εκτυπωτή, ταινιόδρομο και αυτόματο σύστημα επικόλλησης ετικετών, ώστε να σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη λύση που καλύπτει τις ανάγκες σας. Επιπλέον, με τους βιομηχανικούς εκτυπωτές μεγάλων χαρακτήρων, σας δώσαμε μια ακόμα λύση για σήμανση σε μεγάλες συσκευασίες και βιομηχανικά υλικά.

Η έκθεση μας άφησε με νέες γνωριμίες, νέες συνεργασίες και ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη κωδικοποίησης και σήμανσης προϊόντων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα 210-2208302 και 2310-301140, στο sales@labelink.gr ή στην φόρμα επικοινωνίας μας.

       

Labelink,
“Coding  &  Marking  Specialists”

Εκτυπωτές, Υποστήριξη, Αναλώσιμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *