Λύσεις κωδικοποίησης και σήμανσης στις συσκευασίες Αναψυκτικών

Ο κλάδος των χυμών και αναψυκτικών χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, καθώς ελέγχεται από λίγες, μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις. Το γεγονός αυτό ωθεί στην επιδίωξη για συνεχή εμπλουτισμό των προσφερομένων προϊόντων και στην προσπάθεια διαφοροποίησης των επιχειρήσεων έναντι των ανταγωνιστών, με σκοπό την προσέλκυση καταναλωτών και την απόσπαση μεγαλύτερου μεριδίου αγοράς.

Παράλληλα ο εν λόγω κλάδος έρχεται αντιμέτωπος με τις προκλήσεις στην κωδικοποίηση και σήμανση των συσκευασιών της. Οι απαιτήσεις για ακριβή πληροφόρηση των καταναλωτών, συνδυασμένες με την ανάγκη προσαρμογής σε νέους κανονισμούς, δημιουργούν πίεση. Η ανάγκη για καινοτομία στην τεχνολογία είναι κρίσιμη για την ανταπόκρισή τους.

Η Labelink δίνει λύσεις εφαρμογών στην κωδικοποίηση και εκτύπωση στις συσκευασίες αναψυκτικών. Διαθέτουμε μηχανήματα που προσφέρουν το πλεονέκτημα στην ομάδα σας να δαπανά λιγότερο χρόνο πάνω από την παραγωγική γραμμή.

Λύσεις υψηλής ποιότητας για εξοικονόμηση χρόνου εργασίας και αποτελεσματικότητας από την Labelink.

Λύσεις για συσκευασίες αναψυκτικών σε:

Γυάλινα μπουκάλια

Κουτιά αλουμινίου

Πλαστικά μπουκάλια

Δείγματα εφαρμογών σε συσκευασίες αναψυκτικών

Εφαρμογή σε μπουκάλι μπίρας με Hitachi UX-D161W

Continuous Inkjet Printer για εφαρμογές σε συσκευασίες αναψυκτικών

Τα συστήματα σήμανσης της κατηγορίας CIJ είναι βιομηχανικοί εκτυπωτές μικρών χαρακτήρων που λειτουργούν εκτοξεύοντας μελάνη με ακρίβεια. Αποτελούν ιδανική λύση για επίπεδες ή κυρτές επιφάνειες εκτύπωσης όπως τα γυάλινα φυαλίδια, τα πλαστικά μπουκάλια και τα κουτιά αλουμινίου.

Είναι μία μέθοδος ανέπαφης εκτύπωσης και με τη σωστή μελάνη μπορούν να εκτυπωθούν και να σημανθούν γρήγορα, εύκολα και με ευκρίνεια σχεδόν όλα τα υλικά -μεταξύ άλλων- σε αλουμινένιες, πλαστικές και γυάλινες επιφάνειες.

Χάρη στην ταχύτητα γραφής, έως και 500 μέτρα ανά λεπτό (@Matrix 5×5), οι εκτυπωτές μικρών χαρακτήρων είναι κατάλληλοι για σήμανση σε γρήγορους ταινιοδρόμους. Επομένως, η διαδικασία παραγωγής δεν χρειάζεται να διακοπεί για να επιτύχετε καλή σήμανση προϊόντων με κείμενα, αριθμούς παρτίδων, ημερομηνίες λήξης, γραμμωτούς κώδικες ή απλά γραφικά.

Προτεινόμενος εξοπλισμός που μπορεί να δώσει τη λύση στη γραμμή παραγωγής σας:

Hitachi UX-D161W

  • Οθόνη αφής
  • Οδηγίες στην οθόνη
  • Εύκολη αντικατάσταση φίλτρων
  • Χαμηλό Κόστος Λειτουργίας
  • Σχεδιασμένο για να λειτουργεί σε δύσκολες συνθήκες (πχ σκόνη, υγρασία)

EBS 6600

  • Οικολογικός και αποτελεσματικός
  • Πολύ απλή αλλαγή των αναλωσίμων & iModule
  • Κλάση προστασίας IP55 και IP65
  • ACPS (προαιρετικό)

Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη λύση για τη γραμμή παραγωγής της επιχείρησής σας.

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς!

Καλέστε μας στο 2310301140 ή στείλτε μας email στο sales@labelink.gr