Νέα

Πρόγραμμα Απόσυρσης Βιομηχανικών Inkjet Εκτυπωτών by Labelink

Γνωρίστε το νέο πρόγραμμα απόσυρσης βιομηχανικών inkjet εκτυπωτών της Labelink

Η αναβάθμιση του εξοπλισμού αποτελεί σημαντική επένδυση για την αύξηση της αποδοτικότητας σήμανσης στην παραγωγική διαδικασία. Με το πρόγραμμα απόσυρσης που προσφέρει η εταιρεία μας, σας δίνετε η δυνατότητα να αναβαθμίσετε τον υπάρχοντα εξοπλισμό σας, αξιοποιώντας πλήρως τα προνόμια της σύγχρονης τεχνολογίας.

Υιοθετώντας τη φιλοσοφία της βιωσιμότητας, το πρόγραμμά μας προσφέρει αξιόπιστες λύσεις, ενθαρρύνοντας τους πελάτες μας να αντικαταστήσουν παλιότερο εξοπλισμό με καινούργιο, σύγχρονης τεχνολογίας σε προνομιακή τιμή.

Ο αποσυρόμενος εξοπλισμός μπορεί να είναι οποιουδήποτε κατασκευαστή, λειτουργικός ή μη. Το πρόγραμμα απόσυρσης μπορεί να συνδυαστεί και με το πρόγραμμα ενοικίασης που παρέχουμε.

Γιατί όμως να επιλέξετε έναν βιομηχανικό εκτυπωτή Hitachi;

Δεν κλειδώνει ηλεκτρονικά από σύστημα αυτοσυντήρησης πχ ITM, CORE, SmartCell, Service Module. Η συντήρηση του εκτυπωτή γίνεται κάθε 12 μήνες ή 2.400 ώρες λειτουργίας με αλλαγή φίλτρων από απλό χειριστή.

Μείωση της κατανάλωσης ΜakeUp σε 2.5ml – 3.5ml/Hour.

Λειτουργεί σε θερμοκρασίες  από 0°C  έως 50°C (με επιλογή έως και  60°C).

19ης γενιά βιομηχανικών εκτυπωτών που έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί εξολοκλήρου από τον μεγαλύτερο κατασκευαστή παγκοσμίως, την HITACHI / MADE IN JAPAN.

Οι εκτυπωτές Hitachi είναι φιλικοί προς το περιβάλλον. Η αποστολή της Hitachi είναι να επιλύσει περιβαλλοντικά ζητήματα και να επιτύχει υψηλότερη ποιότητα ζωής, μέσω μιας πιο βιώσιμης κοινωνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *